photo of the week

30 Juni 2013 - 20:57
 
Isabella, Wilma, Minea, Amanda har då en sorts photo challenge som vi kallar photo of the week där vi kommer att ha ett tema varje vecka och sedan lägga upp en bild med det temat varje söndag.
Denna veckans tema var då sommarlov, valde denhär bilden för well vatten påminner om simma o simma betyder sommar.
 
//Fanny

before-after

28 Juni 2013 - 21:55
 
hejni! här är en before-after bild. gjorde den lite skarpare i picmonkey. syns det?
 
//fanny

night walk

28 Juni 2013 - 21:50
 
 
 
 
hos isabella tog vi en liten kvälls länk då. det var så mycket dimma där och det började bli mörkare samtidigt som bilarna körde jätvlig hårt. lite skrämmande men endå kul. 
 
//Fanny

fina tjejer

28 Juni 2013 - 21:45
 
 
Här är bilder från Isabellas födelsedagskalas som hölls på tisdagen. var där med minea, wilma sofia oh såklart födelsedagsbarnet själv Isabella. Det var såå himla roligt! vi simmade, fotade, skattade och ja hade allmänt roligt. huh. jag har jobbat hela veckan nu och är väldigt trött! jag har btw fått ett till jobb! ska vakta min pysslinga.hihi. ska bli roligt. men nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. 
 
//Fanny
 

say goodbye

22 Juni 2013 - 21:11
 
hey! fick just just veta att butiken vi beställde fjärrutlösaren ifrån har slut på dem så kommer inte få den färst om ca. 3-6 veckor. så det kommer ta sin tid.
 
 
// Fanny
 

midsommar

22 Juni 2013 - 20:59
 
 
 
 
dethär var min midsommar! min gudmor hade hyrt en stuga vid namnet svarta-villan.låter kusligt doesnt it? men nej den var ju hur mysig som helst! simstrand fanns där också! så det var en riktigt lyckad kväll. hur var er midsommar?
 
//Fanny
 

"bara en droppe i havet"

19 Juni 2013 - 20:32
 
tja!  vad tycker ni om bilden? blev ganska nöjd med den faktiskt! Dagen har spenderats i stan med kompisar. köpte ett par skor och lite underkläder. hittade sötaste skorna de var i typ mary poppin stil (stavning?) men bestämde att jag ser om det finns billigare någon annan stans ifrån. annars då? hur ska ni fira midsommaren? själv är jag bara med familjen och gudmor min. åh jag bara sitter och väntar på att min fjärrutlösare ska komma! så himla exited!
kramis fanny
 

fjärrutlösare beställd

18 Juni 2013 - 22:49
 
denna blev det då. hihi jag är såå himla glad nu. wellwell ska någondag och köpa ett nytt stativ också eftersom mitt ruvarande är så tungt.

 

 

oceans

18 Juni 2013 - 18:45
 
 
 
 
hey guys! åbo var det då! har skjutit med luftpistol.åh vad det var roligt! myst med hundvalpen och skrattat med småbarn. och solnedgången alltså, så beautiful. 
 

pepptalk

13 Juni 2013 - 21:13
 
hej! tänkte köra lite peppbilder så att säga. och du som sitter och läser dethär just nu!
                                                                  DU ÄR FIN!
 
strunta i vad de andra tycker. gå klädd som du vill, var dig själv. jag lovar det går bra.
 
När jag började sjuan gjorde jag ett avtal med mig själv, jag ska ha min egna stil no matter what. jag har hållit det löftet, och vet ni vad? jag är så stolt över mig själv! Folk är inte elaka om du är dig själv, tvärtemot de uppskattar det och tycker du är fin (lol fin var bästa ordet jag kom på) men iaf. poängen är bara var dig själv. då går det bäst.
 
 

scones & american pancakes

12 Juni 2013 - 00:19
 
 
 
 
 
 

nu sitter jag här igen

11 Juni 2013 - 21:47
 
 
 
 
 
hey nattugglor! här sitter jag igen. framför Ipaden, och fyller den med helgalna bilder på mig själv. nåja. hittade förresten mjukaste flanellskjortan idag. den syns lite på bilderna faktiskt. jag lägger nog upp ett par bilder på den imorgon. Snart ska jag väl gå till sängs och skriva ett ordentligt inlägg. i think. haha men då ses vi snart!

lets all sing

10 Juni 2013 - 18:10
 
 
hey bloggisen! hur mår nii idag då? här var det fint iallafall. idag har jag då tvättat fönster. jag får nämligen en hundring och två klädesplagg om jag gör det så jag tänkte why not. ovanför ser ni finisen amppu.
 
nu sk ajag gå och försöka sola mig.
hörs!
 

i'd wait on you forever

08 Juni 2013 - 21:33
 
dagen spenderades med fina Isabella. vi simmade, bakade, fotade och hopade på trampolinen. när vi var och simmade var det då konfis-läger på gång så de fick nåt att se på när vi dansade på bryggan. negativa var då att jag kände en very cute boy därifrån så lite generad är jag.hehe. nåja yolo hej. 
mera bilder kommer imorgon troligtvis!
kram Fanny!

behind the scenes

07 Juni 2013 - 08:00
 
tänker inte ens förklara varför jag ser ut sådär. Det var sååå himla svårt att hitta sådana bilder på amppu. finns bara fina liksom. det kommer probably fler sånahär inlägg i framtiden. för att? jag vill visa er vad det mesta av tiden går åt till..

RSS 2.0