Black and white

31 Mars 2013 - 12:24
 
Hej!  Svartvitt var det. Det är någonting med svartvitt som jag gillar väldigt mycket. Alla fel försvinner och det är bara så himla fint! 
Gårdagen spenderadeshos mormor och morfar, och så körde vi runt mina småsyskon för att påska. När vi satt i bilen påväg till min farmor så säger min syster "jag kommer aldrig sluta påska, först sen när jag är vuxen". haha.
Dagens planer är då att åka in till min farmor på påsk lunch. Egentligen ska man väl tänka på jesus och sådant menmen. Nu! ha en bra dag!
Kramisar
 

so good!

29 Mars 2013 - 21:15
Åh vad härligt! Läste just att blogg.se kommer ''släppa''en ny lättare version för de som inte är så bra på HTML koder (jag) hihi så exited!
kagvet det finns ju blogspot men jag gillar blogg.se bättre



Mar. 29, 2013

29 Mars 2013 - 21:08

testat lösnaglar

druckit cappuccino♡

Älskar verkligen lösnaglarna! så himla fina

Gustavstävlingar

28 Mars 2013 - 19:16

solving problems

27 Mars 2013 - 20:43



svejs! Riktigt bra här! Kom just hem från vår granne, jag och pappa var där och talade om någonting som hände ett par dagar sedan. Jag tänker dock inte skriva något mer om det.
Jag är så himla sugen på att klicka hem en fjärrkontroll till självutlösaren! Livet skulle bli så himla mycket enklare då.
Ovanför ser ni en bild som jag fotade igår. Hittade en denim jeans skjorta för någon euro, så nöjd!

Thumbs up!

26 Mars 2013 - 21:13



Ursäkta för stökigheten, jobba med HTML-koder...

25 Mars 2013 - 19:22
 

now i gotta go my own way

25 Mars 2013 - 17:53
 
Åh jag längtar verkligen till sommaren såå himla mycket! Vill bara att skolan ska ta slut. Jag har redan så många grejer planerade. Till exempel ska jag sommarjobba, jag ska kanske till London, beror på vad jag får i engelska, ska/vill på ett 4H läger i Norge var det är flera olika människor från olika länder dock kostar det 430e (ca. 4300kr) så mina föräldrar var inte så förtjusta.., sedan ska jag fotafotafota en hel massa. Men jo jag har då nästan hela sommaren planerad. På tal om bilder så är precis alla bilder från datorn borta? Ja helt borta så ser ni dem så ropa på mig. 
 
kramis!
 
 

bloglovin

22 Mars 2013 - 10:44
Följ min blogg med Bloglovin
 

♡!

21 Mars 2013 - 19:05

sticks and stones♡

21 Mars 2013 - 18:40
Ola'! Sitter här och lysnar på Ulrik munter , så himla bra!
Jag älskar verkligenhela honom och så förstås hans sånger också.
hihi.Jag blev verkligen såå himla besviken när han inte vann melodifestivalen.
Men hänt är hänt.
 
Åh vad det är skönt att bara sitta och lyssna på musik efter att ha dansat i en timme!
Vi har så himla rolig dans. Så började jag en till dans/böt till ''Nyky tanssi''. Dock är det raka
motsatsen till vad jag tidigare har dansat men kuöl är det ändå. Ni får se lite bilder  från senaste dagarna.
Vet verkligen inte vad jag ska göra med min header, blir aldrig nöjd. Jag är i akut behov av att slippa och fota! Kommentera gärna om det finns någon som vill komma med!
Nu ha det bra sötisar!
ps. ni ffår se äldre bilder eftersom bilderna inte kom till datorn och nu försvann spårlöst.. arht!!

Mar. 20, 2013

20 Mars 2013 - 19:17




hej! Blir telefon bloggning igen. Jag förstår inte vart mina dagar tar vägen? Jag vaknar, går till skolan, kommer hem och snart ska jag och sova igen. Jag vill ju hinna göra något också. Sedan fick jag veta att vi har två förhör imorgon så det går som det går.

Annars då? Hur mår ni sötnosar?

Ha det bra!
KRAMAR♡

Mar. 20, 2013

20 Mars 2013 - 09:10
hej! det har varit ganska tyst här ju! Men nu är jag tillbaka! Bloggar via telefonen så ni får se lite gifs, jag bara älskar gifar de är så himla ljuvliga!




sweet as sugar

13 Mars 2013 - 17:32
Helu! Inget extra idag. kom hem  efter fjärde timmen pga. illamående. Jag mår ju dåligt helatiden! Som tur fixade mamma en tid att ta blodprov så hoppas det kommer fram orsaken. Jag gillar egentligen inte ens tanken på tester och sådant men nu är jag så himla trött på att må illa. Nu ska ni få se en av bilderna jag redigerade igår(:
kraam!
 

Heartless✰

12 Mars 2013 - 17:50
Hej! Riktgt bra här! Ni då? Vi hade handarbete i skolan och jag håller då på med en penal/makeup-påse. Den blir nu sådär men jag tröstar mig med att ingen annan har en likadan. haha. Håller på med lite redigering så ni får se i nästa inlägg.. ÅÅh jag blir på¨såå himla gott humör när jag kommer på ett nytt sätt att redigera!^^ Så var vi igår hos min morfar, han fyllde 75 (!!) Så vi firade honom hela kvällen.
Just de om du Amanda läser så KRYA! Jup jag var tvungen. Nu väntar kameran så ses!
Kramisar 
 
Canon Eos 550D

RSS 2.0