Indien

20 Januari 2014 - 18:07
 
hello! hur är det md eer då? Sitter och kollar på indiska kläder till Cabaren! Cabaren är alltså en årlig ''pjäs'' vi har i skolan då i en stor teatersal. Årets tema är internationallism och vi ska då ''resa runt jorden''. Min grupp har då ansvaret för mexico och Indien vilket jag tycker är jättekul! Annars var det en helt vanlig dag. Slutade ett vilket var skönt. 
 
xo Fanny
 

Ny kappa!

18 Januari 2014 - 15:51
 
 
 
 
Alright här har ni några bilder på min nya jacka! i loove it!! Var en sväng in till stan idag och kollade in några reor men hittade inget extra. Annars har jag väl haft en riktigt vanlig lördag, snuvig som fan men va gör väl det. fick min tv också igår! sålde alltså jultidningar och fick ihop tillräckligt för en 22 tums tv!! Har inte kopplat in den ennu men planerade att göra det ikväll. såatt. nu har jag nog inget mer att säga? seeya
 
xo fanny
 

Winter wonderland

17 Januari 2014 - 18:40
 
 
 
 
 
 
 
Häär ser ni några av de bilder jasg tog igår! Vad tycks?? så hur har er dag vart då? Min var riktigt okej, glädje blandat med illamående och yrsel. haha. Hade en åtta-till-halvtre- dag idag så det var riktigt skönta att sedan komma hem! Annars då? well jag åt just en super god sallad som mamsen fixade till mig, och nu ska se på film med familjen, så korsning morsning ha en bra fredaag!
 
xo fanny
 
 

Solsken och hundlek

17 Januari 2014 - 18:25
 
 
 
 
Stannade hemma igår från skolan pga. illamående som sedan ledde till att jag tappade rösten. Men iaf så tog jag endå kameran och stack ut i det fina vädret! Fick ett par riktigt fina bilder enligt mej då. 
Alltså jag är verkligen så glad nu när det har kommit lite snö på marken, allting liksom lyser upp och det blir bara finare och glittrigare. haha. nå nu ska ta och redigera några bilder till så vi ses igen då!
xo Fanny
 
 

hej igen!

17 Januari 2014 - 18:09
 
 
Hej hopp här e jag igen! tänkte börja blogga igen maybe? så hoppas ni hittar tillbaka hit så ska jag försöka underhålla er då! 
xo fanny
 

B&W

16 Januari 2014 - 14:29
 

RSS 2.0